Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Konečně je otevřena diskuse. Je obdivuhodné na co vše je autorka expertkou, tipuji si, že vystřídá ing. Drábovou v čele úřadu jaderného dozoru. Bůh s námi.

Na druhé straně oceňuji otevřenost Poláků, že zveřejnili záznam z posledních chvil posádky a všech, kdo jim kecali do řízení letadla. Viník havárie - vodečka.;-(

4 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Co se týče alkoholu na palubě letadla, jistě ruskou vodku tam propašoval Putin. A propó je třeba prošetřit jest-li Putin nemá prsty také v dodávce piva.

4 1
možnosti
MJ

A vůbec polské tiskoviny, které přinesly zprávy o ožralech na palubě v kokpitu pilotů jsou agenty Putina.To by také bylo třeba vyšetřit a dle rady paní naší poslankyně je hodit na černou tabuli v českém parlamentu.

5 0
možnosti
RK

Boze, do ceho si dal dusi? Kdyby nekdo z mrtvych Polaku vstal z mrtvych a rekl jak to bylo, tak pani doktorka bude mlit stale sve. Vy musite mit ale hodne volneho casu a nic seriozniho na praci. V sedmadvacatem dilu Vasich konspiracnich teorii treba zareagujete na polske informace ohledne deni v pilotni kabine tesne pred padem. Ale vlastne, podplaceni Polaci prezentuji Rusy vytvorene nahravky.

11 0
možnosti
JN

Odkaz na nahrávku, nebo jste to přelouskal v bulváru a teď nás uklidňující verzí tisku poučujete?

0 3
možnosti
JL

Píší Vám sem do diskuze džentlmeni s manýry spíše otrapů. R^

0 1
možnosti
ZM

Jak to, vždyť oba dali karmu?!

4 0
možnosti
Foto

z ,,CV" autorky:

Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničně politické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

Malý dotaz, studium a doktorát kdy a kde?8-o

5 1
možnosti
JL

Kouknou Jiroudek, nekádrujou a chovaj se slušně!

1 3
možnosti
MN

Když čtu články paní Kostlánové, přemýšlím, kde jsou hranice lidské hlouposti. V tomto je opět posunula do hladiny, kterou ani člověk s IQ menším než 90 neumí dosáhnout. Na místě havarie nebyla, o postupu vyšetřování neví ani to, co bylo prezentováno na důvěryhodnějších webech (odborných) a důvěryhodnějších médiích než jsou třeba Gazeta wyborcza, Novinky, ČT,... ale chvíli po té, co sami Poláci jsou nuceni zveřejnit záznam černé skříňky, který dokazuje jaká nekázeň, politický tlak, alkoholismus a anarchie vládla v kabině prezidentského speciálu - chvli po té, samozřejmě neváhá sepsat tak hloupou konspirační teorii o záměrném navedení letadla k zemi ruskými řídícími letovho provozu. Navzdory faktu ze záznamu, že měřící přístroje jasně posádku upozorňovaly, že je nutno stoupat.... a na který posádka nereagovala. Milá paní Kosltánová. Než se stanete nezpečnou sama sobě aa třeba i jiným - doporučuji návštěvu psychiatra. Podívejte kam nevyrovnaný psychický stav dovedl německého pilota Lubitze. ;-)

12 1
možnosti
AK

Doporučuji vám, milá paní Novanská, návštěvu psychiatra, kde budete mít dostatek času na prostudování ruské a PL vyšetřovací zprávy, o vašich hranicích hlouposti a o tom, co jste četla v médiích, článek není.

5 8
možnosti
Foto

To vypadá na kolizi někde jinde. :-/V X. díle to bude jasné.

6 0
možnosti
Foto

Tak;-) Autorka dostala propagand. materiály se spožděním. 8-oJako vždy.;-€;-D Stejně už to nedožene:-P

3 0
možnosti
MK

Koukám, že autorka má nalétáno ve funkci vedoucího pilota asi 20.000 hod. a v současné době pracuje jako odborný pracovník na ÚCL na oddělení vyšetřování příčin leteckých nehod. Protože je to krásně a odborně popsáno od zkušeného praktika

8 0
možnosti
JN

Dobrý Karma R^

Moc o tom nevím, ale vaše vysvětlení ve finále říká to samé co dokumenty v TV, které tedy opomíjí důležité detaily, na které upozorňujete. Navíc při prozkoumání těchto faktů pak udělají nesmyslný závěr "v letadle sepilo,piloti bylinervozníatp.. Rozhodně nešlo o chybu pilotů.

Navíc se tehdy objevilo video v médiích, jenž bylo okamžitě! staženo. Kde několik minut po zřícení speciálu,přímo na místě tragédie proběhla střelba, záznam zde: 

https://www.youtube.com/watch?v=SyKMLbCmmOg

Z videa až mrazí, že je snažší to popřít, než si to připustit, jak se na první záznam ( myšleno video https://www.youtube.com/watch?v=SyKMLbCmmOg ) o nehodě díváte vy?

1 3
možnosti
AK

Děkuji za přečtení článku, o tomto videu napíši ve Smolensku VIII.

1 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

3 5
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz