Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P97e88t49r 62M55a93n30d19a

17. 7. 2015 13:33

Kdo si tento blábol nechal napsat ?

11 1
možnosti
AK

Bláboly nečtou duševně zdraví lidé, ale u vás je to nemoc z povolání.

1 1
možnosti
JT

Ciste technicka poznamka - z hlediska gepolitickeho je rusko uz 25 let v defenzive a rozsiruje se naopak NATO a EU. Ale taky nejspis jen do casu, nez to cele rozvrati muslimove. Pak se bude Rusko jeste hodiit jako pomerne velka zeme, kam bude mozne emigrovat.

6 3
možnosti
SB

Sice jsem rád, že Rusko ustupuje a že NATO se rozšiřuje (jsem příznivec NATO, ale nejsem příznivec EU), takž nesdílím názor některých lidí, že je to špatně, nicméně máte pravdu: Ať už si člověk myslí, že je to dobře, nebo že je to špatně, pravda je,e že se NATO rozšiřuje, takže psát něco o tom, že bychom byli zpět v ruské zóně vlivu, je z technického hlediska zcela mimo mísu.

2 0
možnosti
Foto

Zase účelovka. D47 jako "umožnění vjezdu ruských tanků" nebo "průzkumná rota, která podléhala StB". Je celkem jasné, kdo takové konstrukce může vyplodit. Není třeba dál pátrat. Ten, kdo zná dobové reálie nemůže takovou ptákovinu prostě napsat. A jiné... Jen co se prokoušu tím balastem seskupených slov.

7 1
možnosti
SB

Rozhodně nejsem přívrženec Ruska, ale Evropa se rozkládá sama. Ruska se sice bojím, ale mnohem větší nebezpečí vidím v tom, jak Evropa kvůli hraním si se slovíčky neuznává realitu směrem k Řecku, směrem k nepřizpůsobivým menšinám, směrem k přitěhovalcům.

Má-li se Evropa Rusku postavit, tak musí být především ekonomicky silná. A jestliže budeme prachy vyhazovat za takové nesmysly, jako jsou biopaliva, nebo za pdporu lidem, kteří sem přicházejí pouze s úmyslem parazitovat na našem sociálním systému, tak tím Rusku pomáháme více než tím, co píšete. Obrana před Ruskem se vede též na finanční úrovni, protože například armády nebo tajné služby musí být financovány. A když ty finance házíme jinam, oslabujeme svou obranyschopnost.

A za tohle například Klaus nemůže. On rozhodně biopaliva neprosazoval.

1 0
možnosti
Foto

,,V 4/92 Václav Havel podepsal s Kremlem smlouvu o přátelství"!!8-o

Inu, tak,tak, že;-D

Tak ti nevim Kadle. A co na to ,,lid"?:-P

3 2
možnosti
Foto

Voni minuskule asi nečetli článeček, že. 8-oTo tam o V.H. uvedla autorka článku;-D Jeden z mála faktů:-P

1 1
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,84
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz