Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak odpálil ji Putin nebo ne? Autorka uvedla jako zdroj Dailystar. Když se někdo na tento zdroj podíváte, tak hned uvidíte, že je to horší varianta Blesku. Na hlavní stráce není jediná seriozní informace, jen plno odkazů na bulvární články.

Stačí přece jít na stránky státního ústavu pro jadernou bezpečnost, jednodušším typům by mohl stačit dnešní poslech rádia.

SÚJB - citace:

Státní úřad pro jadernou bezpečnost upozorňuje, že informace o zvýšené aktivitě jódu měřené v atmosféře v různých zemích Evropy jsou některými informačními zdroji pochybně interpretovány a nezdůvodněně zveličovány.

----nebo ----

Spekulace o havárii jaderného reaktoru nebo výbuchu jaderné zbraně jsou nesmyslné, neboť v tom případě by musely být nalezeny i jiné radionuklidy, které vznikají při štěpné reakci.

Takže až bude autorka bez důkazů osočovat lidi jako čtenáře proruských neseriozních serverů, měla by si zamést před vlastním prahem.

Já jen přemýšlím, jestli to lze považovat za šíření poplašné zprávy. Asi ne, on každý soudný člověk má už udělaný obrázek.

4 0
možnosti

Europe sees sudden RADIATION SPIKE – is nuclear testing from ...

http://www.express.co.uk › News › Science

Archiv

Přeložit tuto stránku

před 3 hodinami - Scientists have struggled to explain the phenomenon, but some ... Theories have begun to circulate that Russia is testing nuclear weapons in the Arctic circle as ... detonation of uranium-235 or plutonium-based nuclear weapons.”

Sledovali jsme Putina od doby, kdy pracoval na petrohradské radnici, protože byl jedním z mafiánů, co ve velkém rozkrádali státní majetek ”, prohlásil ve své výpovědi před Kongresem v 9/99 o infiltraci západního finančního systému ze strany ruské mafie bývalý šéf CIA v MOW Richard L. Palmer/ American spies tracked Putin for over 20 years The Times z 18.7.015

http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/europe/article4501610.ece

Zdroj: http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=588471

Seriózní zdroj.

1 1
možnosti

Byly odpáleny celkem tři. První odpálil Putin, druhou Trump a třetí Si Ťin-pching. Zeman tam nebyl, Stropnický nemá na kerosin. Natož na atomovku ;-D.

3 1
možnosti

Říkám to furt, bolševik nemá smysl pro humor...:-/

1 0
možnosti

Musíme ji chválit. Prostě chválit. Je to dobrý. Vystihla jste to. Pište. Pořád pište. My vás potřebujeme, vaše texty jsou objevné a otvírají nám oči. Dohromady to zvládneme, nebezpečí je nesmírné, ale společně odvrátíme atomovky a odrazíme Putinovy milice. Republika vás ocení. Národ pozná, zač vám má děkovat. Díky.

9 2
možnosti

Rusové, kteří chovají domácí zvířata, budou zbaveni sociálních dávek /Россиян, имеющих в хозяйстве скот, лишат социальных пособий 29.11.016 http://izvestia.ru/news/648174.

Zdroj: http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=573883

Pro vás vždycky, pane Štípek.

2 0
možnosti

...nyní je mi jasné proč je tak aktivní radiace v ČR...

3 0
možnosti

Jste opravdu pracovitá, ale příště raději směrujte své zpravodajství k bližšímu rámci.

1 1
možnosti

Už jsem to psal u vašeho minulého blogu.

Mě to celé přijde jak hlášení rozvědčíka který nic zásadního nemá, tak sepíše všechny drby které tak sesbíral.

10 2
možnosti

jak říkám manie.

7 2
možnosti
Foto

Reaguji pouze na nadpis protože přečíst to celé nad mé síly jsem zvědav kdo to zvládne

Putin dnes atomovku v Arktidě zcela určitě odpálil a to ze tří zásadních důvodů

Zaprvé píše to autorka zadruhé je to Putin a za třetí špionážní družice jsou teprve na prknech konstruktérů

8 2
možnosti

Já jo, a čte se mi to líp, než ty tvoje zmatené slátaniny:-)

4 7
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz