Diskuse

Kreml oznámil, že místo voleb uspořádá v roce 2018 referendum o důvěře v prezidenta

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OJ

Já dokonce doufám, že Putina prohlásí ruským carem... R^:-)

0 0
možnosti
AK

Budete jeho Podkoním/správcem konírny ?

0 0
možnosti
SN

:-)......Vážená autorko! Dnes ráno už jsem na několika webech četl, že americké volby vehementně ovlivňoval Obamův tým! /Co Vy na to ? !!!!!!

2 3
možnosti
AK

Ruská ortodoxní církev, ideologické oddělení Kremlu / Русская Православная Церковь – ИДЕОЛОГИЧЕСКОЕ УПРАВЛЕНИЕ КРЕМЛЯ https://ru.tsn.ua/blogi/themes/politics/rpc-ideologicheskoe-upravlenie-kremlya-809084.html

Zdroj: http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=588747

Co vy na to ?

3 0
možnosti

Jenom chleba tam nedali...

0 0
možnosti
MR

M78i66l55a27n 41R41a86d71e57k

22. 2. 2017 22:24

To jim asi hacknul Trump, a zrusil volby;-D

2 3
možnosti
OJ

Hi hi a to jak důkaz o Americkém ovlivnování francouzských voleb přetáčíte v to, že zveřejněním vlastně Rusové ovlivnují volby, to už je spíš zoufalé.

---

Jako, Rusové ovlivnují volby a hackují podle vás, ... byť o tom není žádný důkaz. A naopak o americkém ovlivnování důkaz je, ... ale vy z toho vyvodíte, že to je vlastně také vina Ruska... ;-DR^

5 2
možnosti
JR

J20a27r33a 61R83a10n79k

24. 2. 2017 7:27

Zrejme rozumite spis nemecky, nez anglicky, tak zvlaste pro Vas, pane Jurnecko:

Bundestagswahl: Politiker bangen vor russischen Hackern

http://www.handelsblatt.com › Politik › Deutschland - Translate this page

Dec 12, 2016 - Deutsche Politiker fürchten, dass auch die Bundestagswahl manipuliert ... Russland und die US-Wahl. : Könnten Hacker die Bundestagswahl beeinflussen? ... Russische Hacker sollen Trump zum Wahlsieg verholfen haben.

Breitbart: Russischer Hacker-Angriff zur US-Wahl ist "Fake News"

http://www.freiewelt.net/.../breitbart-russischer-hacker-angriff-zur-us-wa...

Dec 13, 2016 - Breitbart: Russischer Hacker-Angriff zur US-Wahl ist "Fake News" ... warum die Behauptung, Russland habe die Wahl beeinflusst, "Fake News" sind. ... Es gebe auch keinerlei Hinweise darauf, dass Russland die Wahl ... Amerika ist schließlich nach wie vor kein "Freund" der Deutschen, ... Im Fokus lesen.

Bundestagswahl 2017: BND-Chef Bruno Kahl warnt vor russischen ...

http://www.focus.de › Politik › Deutschland - Translate this page

Nov 29, 2016 - Der neue Präsident des Bundesnachrichtendienstes, Bruno Kahl, hat vor dem Wahljahr 2017 vor Daten-Hacks und ...

So will Putin die Bundestagswahl beeinflussen - Focus http://www.focus.de › Politik › Ausland - Translate this page Nov 23, 2016 - Russland, Hacker, Bundestagswahl 2017 .... Wahl 2017 so beeinflussen können, daß noch ein Rest deutscher Kultur erhalten bleiben kann, ...

0 0
možnosti
OJ

Škoda že se nedržíte faktů a mícháte je se svými dojmy, vírami a pocity. Sousloví "za Trumpovo diktátorství bojuje" ... už není fakt, ale váš soud o Trumpově způsobu vlády, přičemž těžko byste dokázala obhájit proč by vláda Trumpa měla být nějak víc diktátorská než vláda Obamy.

---

"Kremelští hackeři" a "proKremelská Wikileaks", jsou to samé. Můžete to tak vidět, nicméně důkaz nemáte vy, ani nikdo jiný. Jen prostě věříte, že co poslouží Kremlu je děláno na Kremelskou objednávku.

---

Měla byste se rozhodnout. Buď předložit čtenáři sumář faktů s tím, že ten si ta fakta již interpretuje, .. nebo psát v podstatě fejeton, kde předložíte svůj názor na věc. (tohle dělám v podstatě já). Vy to tak zvláštně kombinujete, pravděpodobně s cílem, ty svoje dojmy propašovat v té záplavě faktů.

5 2
možnosti
MP

Bohužel, nejvíc Kremlu nahrávají tyhle typy článků. To už by musel být někdo úplný bezmozek, aby to sbaštil jako celek, tudíž to vzbudí zájem a člověk si zjistí, že věci se mají poněkud jinak. Kontraproduktivní.

Jen jestli to není zákeřný tah Kremlu, tahle jakoby obsese.

9 4
možnosti
JK

https://www.gazeta.ru/business/news/2017/02/22/n_9718535.shtml

já tedy moc rusky neumím, ale gůgl trochu jo. A píše se tam o dosti něčem jiném. Jsou všechny ostatní fakta stejně "bonitní"?

0 0
možnosti
MP

Už jsem si říkala, že sem tak často nepolezu, tak kouknu do diskuze a nedalo mi to. Máte pravdu. Mez. rezervy se snížily z 393,6miliard na 393,5miliard. Tudíž dá rozum, že rozdíl je 0,1miliard neboli 100milionů. Dělá to 0,25% čili žádné drámo a opravdu by stačil aspoň ten google;-)

No, co dodat.:-/

4 1
možnosti
LC

Když si ve Švédsku mohli do roku 2022 zakázat volby, proč by si v roce 2018 v Rusku nemohli uspořádat referendum o Puťkovi?

5 0
možnosti
MP

Počkáme si ten rok, jak ty volby uspořádají. Tohle je takový článek JPP - dva nejmenované zdroje z Kremlu prý sdělili tyto záměry.... Já se tedy spíš divím, že v takové diktatuře mohou novináři psát takové nezaručené blafy. Kdoví jestli vůbec ti "novináři" potřebovali mít ty zdroje.

2 2
možnosti