Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já bych nechal paní Kostlánovou žít ve svém bludu, ale pokud se někdo chce ohánět demokracii tak musí uznat, že ty dotace prostě dostanou extremisti z hnít Brno nebo od zelených tak i další pokud jsou legálně registrovanou stranou.:-)

3 0
možnosti

Naposledy som čítal článok od autorky cca pred rokom.

Po roku žiadna zmena, znovu článok dlhý, nesúrodo prebiehanie z jednej témy do druhej, proste chaos.Rv

Skúsim o rok, dúfam že sa autorka zlepší.

8 0
možnosti
Foto

A CO Když ani nebyli žádní padlí SU vojáci. Mechlis to dotáhl proto tak, protože byl dobrým divadelním režisérem. Stejně jako náš Stropnický.

1 1
možnosti

S těmi dotacemi píšete nesmysly, jako ovšem je u Vás hodně časté.

Všechny strany dostávají dotace proto, že je lidé zvolili. A kdo je zvolil? Zvolili je ti, z jejichž daní jsou ty dotace placené.

Tohle je Vaše pojetí demokracie a logiky: Vaše daně by měly jít na dotace těm stranám, kterým fandíte Vy, a moje daně by měly jít také na dotace těm stranám, kterým fandíte Vy.

Lidé jsou dovojího typu: Eurooptimisté a euroskeptici. Daně platí jedni i druzí a oba tábory si zvolí ty strany, kterým fandí. Takže i dotace se potom rozdělí podle poměru hlasů, protože zhruba lze předpokládat, že když je takový poměr voličů, tak je podobný i poměr zaplacených daní od jedněch i od druhých.

Až něco budete dotovat ze svého Vy, tak si ty dotace dejte, komu sama uznáte za vhodné. Ale tohle se dotuje jak z Vašich daní, tak i z mých, Proto byste měla laskavě a milostivě dovolit, aby ty dotace dostali nejen ti politici, kterým fandíte Vy, nýbrž i ti, kterým fandím já.

4 0
možnosti

Vy jste neonacista ?

6 ultrapravicových stran dostává štědré subvence od europarlamentu, mj.

Aliance za mír a svobodu ( za ČR je v ní neonacistická Dělnická strana sociální spravedlnosti, za Slovensko neonacistická Lidová strana Slovenska Mariana Kotleby, za Německo neonacistická NDP, GR neonacisté ze strany Zlatý úsvit, + jedna poslankyně Mariny Le Pen Marguerite Lusasaud, a její Nadaci Europa Terra Nostra /Evropa je naše území, které šéfuje švédský neonacista Dan Eriksson, v 1/ 016 dostala od europarlamentu 400.000 eur na uspořádání sjezdu švédských neonacistů Manhem Day ( poprvé v historii se europarlament zabýval žádostí, aby eurodotace švédští neonacisté vrátili, kdy o to požádala švédská europoslankyně za sociální demokraciii Marita Ulvskog s tím, že je to ostuda neonacisty eurodotacemi podporovat. Europarlament se však ztratil v kličkách vlastních nařízení a pravidel ).

Zdroj: http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=589892

0 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz