Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je neuvěřitelné, co může způsobit zrůda se svými přisluhovači

0 0
možnosti

Díky za milou vzpomínku na ruské dějiny - my Češi si Rusy moc idealizujeme a oni se od nácků zas tak moc nelišili.

3 1
možnosti

J56i72r20i 31T64i42c26h26y

11. 10. 2017 18:13

Je snad rozdil mezi komunisty a prostymi ruskymi lidmi?

0 0
možnosti

Hezký článek. Bohužel - ze svého pochybného pohledu se Stalin zachoval logicky. Nikdy neváhal obětovat milióny svých vojáků a když to dělal v SSSR, proč by to dělal pro Polsko ? Polské povstání vedla Armija Krajowa, s kterou měl Stalin vztahy na bodě mrazu. Polských vlastenců se potřeboval zbavit a že to za něho udělají Němci, mu přišlo vhod. Poláci možná počítali s tím, že se Němci rychle stáhnou, oni osvobodí Varšavu a Sověti přijdou do již osvobozeného města. Pokud to tak bylo, tak podcenili Stalina, protože ten měl úplně jiné plány.

0 0
možnosti

Jednani Stalina nepomoci Polakum jak rikate se pochopit da. Americane shozenim zbrani a leciv pomoci chteli, ale letadla potrebovala pristat a doplnit palivo na cestu zpet. Vysvetlete ale proc Stalin jim odmitl pristat na uzemi pod kontrolou rude armady a natankovat. Vidim to tak, ze Stalin si porazku a co nejvetsi ztraty povstalcu pral.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz