Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neodolal jsem a kopíruji. Nevím zdali je to proti pravidlům ale stojí to za přečtení. Novozvolený srbský prezident Alexander Vucic sa vyjadril ohľadom vstupu Srbska do NATO. My, Srbi nikdy nezabudneme, čo NATO urobilo našej krajine, srbský ľud nezabúda a preto nikdy do NATO nevstupime. Srbsko nie je bohatá krajina, ale hrdá a náš osud bude určovať náš národ...nie EU ani NATO. Rovnako nikdy nedovolíme, aby bolo Srbsko použité ako nástroj nátlaku proti bratskemu ruskému národu. Srbský národ a ruský národ spoločne bojovali a zomierali celé stáročia, preto nás spája puto najsilnejšie. Srbsko nikdy nepredá svoju hrdosť ani slobodu za žiadne peniaze ani iné výhody. Nikdy nedovolíme, aby nám Európska únia vnutila falošnú solidaritu ohľadom kvót na imigrantov. My sme nebombardovali ani Sýriu ani iné štáty preto nedovolíme, aby Srbsko ohrozovali hordy utečencov.

2 0
možnosti

To jste mne rozesmál - Vučič prodal svoji vlast i hrdost Putinovi, Vučič + Miloš blahořečí Putinovo Rusko, ruské zbraně, obchodování s Putinovými oligarchy, kteří okradli národ. Vučič,osobní přítel Šojgu, se kterým s Putinem jezdí lovit na Sibiř ubohá zvířata, je hvězdou Sputniku, Russia Today, Vlasteneckých novin a dalších proruských mediálních cirkusů, stejně jako Miloš.

Běžence jako téma/kouřovou clonu servíruje ruská ambasáda po celé Evropě, aby " lid" popudila proti EU. Chápu, že na můj blog ruskou propagandu servírujete služebně jako mnozí další.

0 1
možnosti
Foto

Cituji: "bombardování měst nelze ničím ospravedlnit, je to válečný zločin par excellence." Máte pravdu, Putin udělal chybu, že bombardování nenazval "humanitární bombardování" jako nazval americké bombardování Srbska Václav Havel.

V tom případě by byl pochválený stejně jako Američané za smrt civlistů, ničení dopravní infrastruktury, elektráren, mostů, průmyslových závodů.

6 0
možnosti

Bombardování NATO čistě vojenských cílů a cílů dvojího využití vojensko-civilních (mosty,elektrárny, TV věž, telekomunikace, a sídlo Miloševičovy strany) přišlo po Miloševičově odmítnutí na mezinárodní konferenci definitivně konflikt vojensky ukončit, vpustit do Kosova mírové síly OSN a umožnit návrat všech uprchlíků, mírové síly OSN nechtěl hlavně Kreml, protože Kosovo bylo rejdištěm jeho tajných služeb. Bombardování, na rozdíl od ruského v Sýrii, trvalo jen 78 dní, převážně obtěžovalo jen YU armádu, a 3.6.99 Kreml zradil svého vazala Miloševiče a podpořil NATO - týž den Miloševič padl.

NATO zejména nebombardovalo nemocnice ani konvoje prchajících civilistů, které byly běžným cílem ruské armády, NATO neshazovalo na hlavy civilistů zakázané bojové prostředky ( sarin, chlór) ani bomby aerosolové.

0 4
možnosti

Realisticky vzato .. kdyby leccos z toho .., tak rusky kun v tomto dostihu bezi stale o hodne delek zpet za americkym. A ani vas bicik ho dopredu prilis neposune.

1 0
možnosti
Foto

Lázně Jablonec nabízejí již více než 20 let komplexní péči při psychických a nervových problémech, vyhlášené jsou též lázně v Soči, Ruská Federace

3 0
možnosti

Děkuji pane MM, zdá se že denní četba mých článků vás psychicky narušuje, doporučuji vám pobyt v RF, to pomáhá.

1 1
možnosti
Foto

Nemá smysl požadovat po USA, aby hasila požáry všude na světě, navíc když to dělá způsobem, že ty požáry po těch zásazích se rozhoří ještě větší silou.

3 0
možnosti

J88a55n 80H83y13n87e88k

5. 12. 2017 7:30

USA jde především o udržení válečného stavu v různých částech světa. Kdyby tomu bylo jinak, pak už by dost věcí bylo vyřešeno a hlavně by byl přijat společný postup proti terorismu a IS. To se samozřejmě nechce, co by prodávaly zbrojařské koncerny.

5 0
možnosti
Foto

Originální názor. Patrně založený na předpokladu, že zbraně vyrábí jen USA.

1 0
možnosti
Foto

Mně se články pí Kostlánové líbí, i když uznávám, že její styl, při kterém chrlí fakta jako kalašnikov, může být pro někoho k neučtení. Jenže právě zřetězení holých faktů za sebou může usnadnit porozumnění logice dějů lépe, než sebeanalytičtější komentáře a rozbory. Za mě karma.

1 1
možnosti
Foto

Moc pěkné, ale bylo by žádoucí, kdyby vystřelené dávky z toho kalašnikova omezily vždy tak maximálně na tři stránky formátu A4.

3 0
možnosti

Zbytečně dlouhé vyprávění s důkazy na vodě.

Jasné je jen to, že bez Ruska by Sírie nebyla zbavena IS. Vyvolání krize v Sírii stály USA těžké miliardy dolarů. Dnes je jasné ať budete psát cokoli, že USA podporovali a podporují i nadále přes saudskou Arábii teroristy IS, zachraňují je a dávají jim úkoly.

Pro mnoho lidí je Rusko agresor, ale pramení to pouze o neznalosti tamního prostředí. Raději nám napište proč Ukrajinci v roce 2014 a 2015 bombardovali vlastní zemi na Donbasu zakázanými fosforovými bombami. Třeba by to mnoho lidí zajímalo, nebo nám povězte proč film italského režiséra o odstřelovačích na mejdanu ve službách nynější vlády .

8 0
možnosti

Vaše znalosti daných problémů jsou stejně povrchní, jako vaše znalost pravopisu, ty "siřane".

1 5
možnosti
Foto

Možná ten důvod "rozvodu" po krátké lásce lze popsat asi takto:

Po mírumilovném převratu v SSSR se Moskvě ujal moci Jelcin, který velkoryse nabídl Američanům ruské nerostné bohatství. Amerika chválila Rusko, v té době to byl veliký přítel. Chodorkovskij zajistil ropu, Abramovič utekl, aby si naklonil Jelcina tím, že daroval jeho dceři vilu nedaleko Saint-Tropez. Vše zalévalo slunce a Amerika velebila Rusko. To se točili peníze.

Přišel Putin a všechno se zadrhlo. Odřízl západní kapitál od nerostného bohatství Ruska. A od té doby je všechno špatně.

Tak vidíte, ten Putin opravdu dokáže vyvádět, přestane poslouchat, i když je nu jasné že je téměř dokola obklíčen, ukradne Krym, ovlivní USA volby, zařídí klid v Sýrii, no řekněte komu by se to líbilo.

PS: Dokázala by jste alespoň jednou napsat něco pozitivního, nebo to není v popisu práce. :-(

12 1
možnosti

Pane ( podpluk. ?) Kouba, Kreml z vás má radost, naplněný popis práce.

1 4
možnosti

Putin: "Mezinárodní terorismus lze vymýtit jen jediným způsobem – vyhladit teroristy na jejich vlastním území a nečekat, až dorazí k vám ,,,"

Naprosty souhlas.

Bombardovani Belehradu ( Havel, Clinton), bylo humanitarni akci, nikoli valecnym zlocinem ?

6 0
možnosti

Samozřejmě humanitární akcí, která zachránila desetitisíce životů a zastavila Miloševiče...

Když souhlasíte s Putinem, jistě také chápete boj USA a NATO na území Afghánistánu, že?

1 2
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz