Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^Pěkně napsáno a dosti přehledně:-)

1 0
možnosti

Snažíte se, ale začínáte být únavná. Místo tohoto Vašeho úsměvného příspěvku stačilo přece napsat Putin je lump a Rusko musí být zničeno.

0 1
možnosti

Že je VVP lump jste napsal správně, gratuluji k pravdivému úsudku.

Podle webové stránky airwars.org, monitorující letecké boje v Sýrii, ruské letectvo zavraždilo v prvních 5 měsících svého řádění v Sýrii přes 2.000 civilistů .

Zdroj: https://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=637714

2 0
možnosti
Foto

Panni Andreo,

vaše paranoidní jednostrannost je vzhledem k vaší prezentaci vzdělání a znalosti mnoha jazyků, jimiž se stále chlubíte, (nemluvím o inteligenci) velice zaujata. Někde jsem četl, že i velice sečtělí, vzdělaný člověk, může být v širším rozhledu úplně mimo. Tím nemíním Vás. Jen mne překvapuje vaše jednostrannost. Zkuste napsat něco kladného o Rusku. Je pár řádků....Asi Vás agentura za to propustí.

Koho chleba jíš...toho píseň zpívej.

0 0
možnosti

Na vaší inteligenci samozřejmě nemám , pane (podpluk?) JK, ani mne to nevadí. Jako zkušený agenturní pracovník víte o tomto :

ve skutečnosti v Iráku mají hlavní zázemí ruské tajné služby ( s četnými kontakty na ex baasistické důstojníky, jejichž nitky vedou k IS

Zdroj: https://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=637714

2 0
možnosti

není se čeho bát protože "Plány imperialistů zhatí naši vepři boubelatí"

0 0
možnosti

Zdrojem zla není Putin, ale hluboce zakořeněná velkoruská rozpínavost. I v tom posledním mužikovi je zakódováno přesvědčení, že on je členem nejlepšího a největšího národa, vyvoleného světového vůdce. To umožňuje Putinovi jeho samoděržaví. V podtextu vašich článků cítím přesvědčení, že až nebude Putin, bude lépe. Nedělejte si iluze, s koncem Putina v Rusku žádná demokracie nevypukne, vypukne možná ještě něco horšího než Putin.

2 2
možnosti
Foto

Neznáte dějiny. Tak nemluvte moudře. Jen pro Vás malá informace. Snadno jí najdete. V prvním ruském revolučním výboru bylo z 550 členů z toho 480 židů.....proč....perlička 1 Čech.

V té době to bylo v Rusku 2.7 % židů.

0 0
možnosti

Shrneme li tento co do délky nečitelný článek, měli bychom být Putinovi vděční, že nedovolil (během několika let) ze Sýrie udělat další Irák nebo Lýbii. Agresor jeden.

Oh pardon nesmíme zapomenout, že Sýrii osvobodila koalice vedená spojenými státy a pouze na základě tohoto faktu se USA rozhodlo, že si na území svrchovaného státu postaví trvalou základnu bez souhlasu Sýrie a OSN. Mírotvorce jeden. ;-D

2 3
možnosti

To muselo dát práce ! A přitom je to taková.....;-D;-D

1 1
možnosti

Hlavně, že jsem vám článkem zpříjemnila den.

V 4/017 putinovci v Damašku rozdávali Syřanům na ulicích a studentům ve školách svatojiřské stužky FSB, a kladli im na srdce, aby je denodenně nosili, aby je agenti ruské ambasády poznali.

Zdroj: https://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=637714

0 0
možnosti

Je hezké, že chválíte pana Putina, za to co dokázal navzdory klacků, které mu pod nohy házeli EU a USA a stálo je to mnoho miliard.

Jinak mu nemusíte tolik závidět v tuto chvíli je asi nejlepším politikem světa a s tím nic nenaděláte.

1 2
možnosti

Přesto aktivita letounů ruského námořnictva u syrských břehů byla marginální, a některé západní zdroje pochybují, že letouny, startující z paluby ruské letadlové lodi, v Sýrii vůbec nějaké cíle bombardovaly, jak tvrdil Šojgu.

Zdroj: https://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=637714

0 0
možnosti
Foto

Těžko mohl Strelkov, či Girkin ovlivnit hlasování krymského parlamentu pistolemi u hlav poslanců, protože tam se jednalo pouze o provedenítzv. třetího referenda o nezávislosti, od počátku 90. let. Jak řekl jeden Krymčan do místního plátku, bez Majdanu by nebylo této vojny. Hlas lidu, hlas Boží. Do jeho hlavy ani Putin nemůže vlézt. Tomu Krymčanovi stačilo číst idnes.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS