Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nezlobte se pani autorko, ale co znamena "Když Ramadán v roce 08 přijel do PAR." Je to Parisz? Dekuji.

Ja jsem ho videla parkrat v televizi, ma neuveritelne charisma (a vi to sam moc dobre) a k tomu je velmi obratny manipulator.

0 0
možnosti

Moc se omlouvám, že píši ve zkratkách, ale píši strašně moc, nejen na blog, ano PAR= Paříž, LON = Londýn, UK = Spojené království, BER = Berlín a CH= Švýcarsko, děkuji za přečtení.

1 0
možnosti

Ramadán je prasák? Tak nevím, ale svět se stejně zbláznil. Tojsou pseudoproblémy. Ať si to řešej ženský, kterým se to s fešákem nelíbilo.

1 2
možnosti

Odporny prispevek. Znasilnovani a nasili podle vas nejsou problemy. Co si maji lidi o vas myslet? Paneboze.

2 0
možnosti

Pokrytectví, lež a přetvářka, mmj.typické znaky islamu. A násilí na ženách, samozřejmě. Velmi zajímavý blog, také jsem se dozvěděl, co jsem neznal. Já doufám, že aspoň dostane pořádný flastr. Byla by to malá satisfakce obětem a signál, že si tu nemohou dovolit všechno. Nicméně tomu moc nevěřím..

4 0
možnosti

Proc tomu neverite. Dost si odporujete.

0 0
možnosti

Karma. Top tej dohode s Rijadom je pre mňa nový poznatok a ešte viac ma utvrdzuje v tom, že európska civilizácia je stratená. Budú nám vládnuť takéto hoväda ako je Tarik Ramadán. Hlavne, že jeho sa "metoo" netýka.

5 0
možnosti

O některých Slovácích by se dalo říct totéž...

0 1
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz