Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená KARMA. R^:-)

3 0
možnosti
Foto

Jestli by se dalo v první části s Vámi diskutovat a snad i v mnohém souhlasit, ta druhá část, kde to vypadá, že Putin může i za zatmění měsíce, to dokonale pohřbila. Navíc to vypadá na strojový překlad propagační svodky do češtiny, tak si o tom myslím svoje.

3 2
možnosti
AK

Co si o Putinově životopisném sledu myslíte vy, je naprosto irelevantní, místo, abyste četl nechtěné - mé blogy, byste si měl přečíst ruský tisk z 90.let, který podrobně popisuje, jak Putin v rámci petrohradské mafie k majetku a k moci přišel.

0 0
možnosti
Foto

Pokud se NKVD podílelo na zavraždění Jana Masaryka, jak vysvětlíte toto: "Na rohu potkávám vysokého starce v klobouku s krempou ohrnutou nahoru a se psem na řemínku. Je to Jan Masaryk. V červnu 1954 živý vyšel si po ránu vyvenčit psa. Pes ho táhne od stromu ke stromu. Masaryk se tváří nevrle, hodí po mně okem. Míjím ho beze slova."(Zábrana, Jan. Celý život. Výbor z deníků 1948/1984. Praha: Torst 2001 s.1011)

2 2
možnosti
VV

Vyborne, tleskam. To je mnohem lepsi nez ta rocenka CIA.

7 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz