Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^R^R^R^R^Karma!

A je velice dobře, že tyhle věci píšete. Je strašné, že se staly a nesmí se na ně nikdy zapomenout, protože je to smrtelně vážné memento. Gulagy (nazvané trochu jinak a tvářící se jinak), v Rusku dodnes existují. A varovné jsou koncentráky v Číně, Severní Koreji, atd.

2 0
možnosti

Vážená paní, o historii se zajímám a řekl bych, že něco i vím. Ale Vaše znalosti Ruska 20 a 30 let jsou famózní, už jsem to psal několikrát. Smekám před Vámi, vážím si Vašich znalostí. A samozřejmě karma.

3 0
možnosti

A polovzdělanci budou do omrzení omílat 100x vyvrácenou lež, že nejvíc lidí v dějinách zabila církev.

3 0
možnosti
Foto

Je to otázka měřítka. Když si to přepočtete třeba na počet lidí v 15 století a přidáte k tomu třeba animisty, protestanty, muslimy, náboženské války rozhodně zjistíte, že se nejedná o stokrát vyvrácenou lež,

0 2
možnosti

J44o17s58e44f 62P26o33t24r

12. 12. 2019 21:34

Karma !!!

Podle historiků zahynulo při instalaci marxisticko-leninské doktriny na 100 milionů lidí (slovy :stomilionů). Souběžně s tím probíhalo jiné proticivilizační, protievropské hnutí, hnutí nacionálního socialismu se 70 miliony obětí. Přitom dneska v televizi, v literatuře, v umění se mluví téměř výhradně o nacionálním socialismu. Důvod je prostý, nacismus protěžovat až do absurdity propagandu o svých činech, zatímco komunistické vraždění mělo převážně charakter občanské války a případní svědci byli likvidováni okamžitě.

A tak dneska dochází k paradoxní situaci, kdy se mluví o hrůzách nacismu a v druhé řadě o středověkých čarodějnických a inkvizičních procesech a 100 milionů nevinných obětí komunismu je zapomenuto.

Takový typický neomarxista si bere jako etalon špatnosti proces mistra Jana Husa. To, že on měl soudní porotu, měl obhájce, mohl se sám obhajovat, mohl své učení beztrestně odvolat, o tom se jednoduše a prostě nemluví. A tak se u neomarxistů (a že je jich zde !) nemluví o stomilionech nevinných obětí ateistického komunismu a jako etalon špatnosti a nespravedlnosti se předkládá Hus.

3 0
možnosti
Foto

Když je něco nesmyslem, tak je na to nejlépe zapomenout, te. Strašidla v obchodě historie nevedeme. V Číně každé desetiletí přibývalo ̈naprosto pravidelně 100 milionů obyvatel. Kde se někam ztratilo těch padesát milionů obětí komunismu?

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS