Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Vítači Rusáků .. a Pátá Internacionála ;-) nemají rádi fakta... Zasloužená karma R^

0 0
možnosti
JK

Opět dobrý popis historie. Vše co je psáno, se i stalo a lze to i dohledat. Proruští zdejší šoumeni musí použít hodně šroubované oslí můstky na jiné téma, kde lze snadno spekulovat.

Vědomé agenty potrestá spravedlnost, nebo karma, ovšem chudáci ti nevědomí šiřitelé hloupostí proti zájmu vlastního národa, čeká je velký šok při procitnutí a oni to jaksi podvědomě vědí, bojí se toho a více se zatvrzují.

4 0
možnosti
JF

hezké obecné provolání mým věrným a těm ostatním R^ ... škoda že ne příliš konkrétní :-/ ... možná pro jistotu nazacházet ke konkrétnímu ...

Také jeho premiér Andrej Babiš úlohu Ruska v intervenci 1968 zlehčoval, když prohlásil, že „ nezáleží na tom, která národnost byla zodpovědná za příkaz k invazi „ ( pozn. překladatele : Babiš reagoval na komunistu Filipa, jenž tvrdil, že za rozkazem k invazi stáli Ukrajinci. Babiš uvedl : "Je celkem jedno, jaké národnosti kdo byl. Pro Československo to byla jedna z největších tragédií." ).

Zdroj: https://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=764644

Nevím jak autorka pracuje se zdroji a jak s interpretacemi zdrojů ale z tohoto usuzovat že Babiš něco zlehčuje ("jedna z největších tragédií") příliš nevypovídá o dobré práci se zdroji pokud se politik jako vyjadřuje třeba i ve smířlivém tónu (kdo vlastně vydal rozkaz - podobně jako zvací dopis představitelů ČR) k historické události nikoliv jako historik který se vyjadřuje k politice (a navíc současné nikoliv té historické !) ... jinak samozřejmě popisovat druhou švětovou válku v přímém přenosu je sice faktorgraficky zajímavé ovšem příliš nových náhledů na již obecně známé to nepřináší. Zde konkrétně např. že Ukrajinci vydali konečný rozkaz jako by ten rozkaz aby rozkaz vydali nemohl vydat někdo jiný natož pokud jde o známý mechanismus vlády a ovládání skrze splnění významných očekávání ... ostatně i na toto Babiš defacto naráží že není podstatné kdo rozkaz vydal, ale že šlo o tragédii (verzus pak nějaké zlehčování?)... tyto režimy byly formálně úplně skvělé ale jen formálně ...

Škoda že ze zdrojů

0 1
možnosti

Dobrý souhrn "zásluh" našeho prezidenta.R^

4 0
možnosti
LT

Doposud byly vaše články zajímavé, protože jste se držela hidstorických faktů.

Ale tohle je jen ideologický blábol a žvást pramenící z vaší averze vůči Zemanovi. Nechala jste se zaslepit osobní antipatií, jako ti komunisté, o kterých ráda (a dobře!) píšete.

1 6
možnosti
AK

Nenechala jsem se zaslepit osobní antipatií, Zeman a Klaus Sr, bohužel, jsou již součástí historie, a proč se tak stalo, je nutné prostudovat.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

4 0
možnosti
MB

Připadá mi přirozené, že každý člověk, i politik má tužbu. Aby se dobře zapsal, vřele se naň vzpomínalo a byl oblíben, milován. Následně, čím viditelnějším - tím intenzivněji. Teď již jde pouze o to, jaké způsoby k tomu volí.

Pokud se podívám na osobnost pana Zemana, nic veselého a povzbudivého nespatřuji. Vše se chápe lépe, pokud se člověk obeznámí s jeho celkovým vývojem. Mladý inteligentní člověk, solitér. Straní se a svůj klid nalézá na lavičce hřbitova. Tam si očítá. Zásadně nesportuje - Nemá možnost poznat pocity výher a hlavně prohry. Podobně, brát výsledek jako produkci celku, družstva . Prapodivné sociální vazby, kamarádství - Podobně to platí ve vztahu k ženám ...

Osobitý jedinec se dostane na historickou křižovatku, 1989. Vpravo je obsazeno Klausem - Miloš jde tedy vlevo. Nesporná síla intelektu a houževnatosti - Je limitován pouze sám sebou ! Osobitost se projevuje, ego narůstá. Okolí se ochotně koří, protože získává neuvěřitelné prebendy a beztrestnost. Miloš nemá žádnou regulovatelnost, odpovědnost - Žádné přátelské oponenty ! Logicky se to musí projevit - stalo se ! Čím starším, tím přirozenějším - Z člověka vyhřezává to, co byl schopen ještě dříve regulovat, skrývat . Samolibé monstrum !

Sranda je, že říjnové volby, 2021, budou i o něm ! Pokud se pan Bureš neudrží, může se spustit lavina událostí. Milošovi hrozí Ústavní soud ! Jako škůdci národa a kolaborantskému elementu. Již se stalo zvykem, že je opakovaným soudním recidivistou, za lži. Už to, pokládám za naprostou raritu ! Evidentně to jeho obdivovatelům nevadí. Já říkám - Takového prezidenta jsme zde ještě neměli! :-)

6 1
možnosti
MB

Milý Jiří, jste schopen vedle svého mínusu - Uvést něco, čím by jste mé sdělené rozporoval ? A čím Miloš přispěl k tomu, aby učinil ČR lepší a důstojnější ? V neposlední řadě - Jaké jeho vlastnosti by jste rád převedl, např. na své děti ? děkuji BM ... :-)

3 0
možnosti
BH
Foto

Ve studii Jurije Felštinského mi chybí technický detailní popis kroků, jak to Vladimír Vladimírovič vše učinil. To, co napsal, tomu lze věřit, nebo nevěřit. Jde o úryvky z dialogů hry, ale chybí scénář.

0 3
možnosti
AK

Scénář existuje, zpracovává se.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz